•Υποστήριξη μέσω internet

Παρακαλώ επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα: www.psycho-logos.net  Υπηρεσίες διαδικτυακής υποστήριξης
 Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου στο kalliope.emmanouilidou(at)gmail.com για να πληροφορηθείτε για τη δυνατότητα παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης μέσω διαδικτύου (skype/ MSN).

Λίγα λόγια για τη συμβουλευτική μέσω διαδικτύου: η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία ασκούνται ιδανικά από κοντά. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δεν μπορεί να δει από κοντά έναν ψυχολόγο. Τα σύγχρονα μέσα μπορούν πια να διευκολύνουν αυτές τις περιπτώσεις με τη χρήση του τηλεφώνου και του διαδικτύου. Αν λοιπόν:

  •  ζείτε σε ένα απομακρυσμένο μέρος στο οποίο δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας για να αναζητήσετε συμβουλευτική ή ψυχοθεραπευτική υποστήριξη.
  •  δυσκολεύεστε με τις μετακινήσεις.
  • δε διαθέτετε τον χρόνο που χρειάζεται για να επισκεφτείτε τον ειδικό στο γραφείο του,
τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διαδικτυακές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Για την διαδικτυακή υποστήριξη χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Skype, το οποίο μπορείτε να το ‘κατεβάσετε’ δωρεάν από τη σελίδα www.skype.com. Μέσα από τη δυνατότητα των βιντεοκλήσεων, θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. 

Επικοινωνήστε μαζί μου για να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία.